Livrare

Produsele MedicalWear sunt disponibile pe teritoriul Romaniei si sunt livrate prin firma de curierat rapid.

Produsele noastre sunt confectionate din materiale textile profesionale sau din piele naturala in fabrica Demoteks din Ankara, fapt ce face ca durata de productie sa varieze in functie de produsul ales (intre 1 si 10 zile lucratoare), in cazul in care nu este disponibil in stoc. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

Durata de productie este specificata la sectiunea "Livrare si retur" pe pagina de produs.

Termenul de livrare este intre 1-3 zile lucratoare.  De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Orar
Coletele vor fi livrate la adresa specificata in comanda, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00-16:00 si sambata in intervalul 9:00 – 14:00.
Odata plasat produsul in responsabilitatea firmei de curierat, MedicalWear nu isi asuma intarzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

  • 21 lei - pentru o comanda cu o valoare mai mica de 300 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat 
  • Gratuit - pentru o comanda cu o valoare mai mare de 300 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat)

Primirea coletului
Destinatarul va primi coletul pe baza de semnatura. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate si refuzate în cazul în care nu corespund comenzii initiale sau sunt deteriorate.