Garantie

Produsele MedicalWear beneficiaza de o garantie comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.

Pentru orice defecte pe care le-ai putea descoperi in aceasta perioada de timp te rugam sa ne anunti imediat prin email la info@medicalwear.ro si implicit sa returnezi produsele pentru a fi evaluate.

Ghid de intretinere a gentilor si accesorilor din piele naturala

Curatarea
Sabotii cu fete din piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. Deasemenea se pot fotosi produse speciale dedicate curatarii pielii sau servetele umede pentru suprafata din piele naturala.

Costumele medicale se recomanda a fi spalate manual sau masina de spalat la un program de rufe delicate 30°C.

Produsele din material textil pot fi calcate si apretate iar cele care contain elastan 5% trebuie calcate la temperatura medie.


Uscarea
In cazul curatarii sabotilor uscarea se recomanda a fi la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.
In cazul costumelor medicale uscarea este permisa si prin centrifugare la uscator.


Depozitarea
Sabotii nu se vor depozita langa surse de caldura sau in mediu umed si se vor feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.

Nu depozitati sabitii in spatii inghesuite, cu alte obiecte deasupra lor, este recomandata depozitarea in saci individuali sau cutii. In caz contrar forma se poate modifica iar pielea poate suferi diverse zgarieturi.


Recomandari generale
Pentru cresterea termenului de viata al articolului de imbracaminte sau incaltaminte, se recomanda purtarea alternativa cu un alt set costum medical, saboti.

Feriti produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.

Se va evita contactul cu solventi organici (benzina, alcool, acetona, etc.)


Aplicarea garantiei
Iti vom repara sau inlocui produsul in termen de 15 zile de la returnarea lui. Daca nu e posibil, iti vom restitui contravaloarea lui in acelasi termen.

Nu sunt considerate defecte de fabricatie particularitatile pieilor naturale (nervuri, semne caracteristice si neregularitati, mici diferente de culoare). Acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele noastre.

Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garantie.