Politica de protectie a datelor

Site-ul www.medicalwear.ro este operat de S.C. MEDICALWEAR S.R.L., cu sediul in Str. Busteni Nr.12 Apt.2, sector 2, Bucuresti, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/17996/2022, RO46820963.

Prezenta politica are drept obiect informarea dumneavoastra asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de MedicalWear si se aplica tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interactiunii cu pagina noastra web www.medicalwear.ro.

Colectarea de date cu caracter personal
Colectam si prelucram doar acele date personale ale dumneavoastra care ne sunt necesare pentru a va putea oferi o experienta de cumparare de cea mai inalta calitate cu privire la produsele si serviciile noastre si utilizarea paginii noastre web www.medicalwear.ro.

Informatiile colectate includ numele,adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon.

In plus, vom primi in mod automat si vom inregistra informatii de la computer-ul si browser-ul tau, inclusiv adresa IP, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul.

Scopul in care va prelucram datele personale
Folosim datele pe care le colectam pentru:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar MedicalWear nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Securitatea datelor cu caracter personal
Una din cele mai importante componente ale unei afaceri online este crearea unui mediu sigur de comunicare, unde clientii sa se simta in siguranta atunci cand fac cumparaturi. Pentru aceasta pe site-ul nostru am introdus doua tehnologii importante SSL si DNSSEC.

SSL este o tehnologie standard pentru a stabili o connexiune criptata intre server si browser. Aceasta connexiune asigura faptul ca toate datele ce au fost transmise raman private. Paginile cu un continut criptat sunt marcate cu un lacalet in bara de URL iar adresa incepe cu https://.

Pentru ca tehnologia SSL protejeaza doar “conversatia” criptand-o, a fost nevoie sa implementam si tehnologia  DNSSEC(Domain Name System Security Extensions). Aceasta este un set de protocoale care adauga un nou nivel de securitate proceselor de cautare si schimb DNS(Domain Name System). Prin verificarea autenticitatii originii datelor, garantia integritatii acestora precum si autentificare inexistentei domeniului, protocolul DNSSEC asigura protectie impotriva atacurilor de tipul “DNS cache poisoning”.

Serverele pe care site-ul este gazduit apartin de Shopify Inc. Ei va salveaza datele dumneavoastra pe un server securizat protejat de un firewall.

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul MedicalWear este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din footer-ul fiecarui email.

Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Partajarea datelor personale
MedicalWear nu divulga si nu transfera datele dumneavoastra personale catre terti pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora.

Acest lucru nu include partile terte de incredere, care ne asista in operarea site-ului nostru sau in conducerea afacerii, atâta timp cât partile sunt de acord sa pastreze confidentialitatea acestor informatii.

Drepturile persoanei vizate
Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

  • Dreptul la informare si acces la datele personale cu privire la dumneavoastra pe care MedicalWear le prelucreaza:
  • Dreptul de interventie asupra datelor;
  • Dreptul de a rectifica datele daca acestea sunt inexacte;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
  • Dreptul la stergerea datelor;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Utilizatorul poate solicita stergerea datelor din baza printr-un email la office@medicalwear.ro

Perioada de retentie a datelor cu caractr personal
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 3 ani de la ultima interactiune cu noi.

In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Contact
Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati folosind oricare din metodele de mai jos

Email: info@medicalwear.ro
Telefon: +40 (786) 757 444