Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul www.medicalwear.ro!

Site-ul www.medicalwear.ro este operat de S.C. MEDICALWEAR S.R.L., cu sediul in Str. Busteni Nr.12 Apt.2, sector 2, Bucuresti, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/17996/2022, RO46820963.

Utilizarea site-ului implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului, inclusiv newsletterul, este proprietatea MedicalWear si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un continut violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii MedicalWear prin e-mail, astfel incat MedicalWear sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor MedicalWear orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, emailuri, scripturi, programe si alte date – fara acordul scris al companiei.

Produsele oferite
Produsele comercializate pe acest site sunt noi, autentice, fabricate in Turcia din materiale textile aprobate in domeniul medical si din piele naturala, acestea fiind insotite de factura fiscala si certificatul de garantie.

Imaginile produselor de pe www.medicalwear.ro sunt conforme cu realitatea. Te informam insa ca nuantele pot fi usor diferite, in functie de caracteristicile display-ului de pe care accesezi site-ul nostru sau a luminii si a aparaturii utilizate in momentul fotografierii acestora. De asemenea, in ceea ce priveste materialele cu imprimeu, produsele pot avea usoare diferente, ca urmare a faptului ca sunt lucrate manual.

Personalizare
Daca optezi pentru varianta de a iti personaliza produsul, te rog sa ai in vedere ca alegerea culorii sau combinatia de culori poate avea o influenta asupra ‘imaginii’ modelului ales. Culorile prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului existent. Micile imperfectiuni sau usoarele variatii de culoare sunt calitati ale unui tesaturi confectionate si vopsite direct in fabrica de productie a produsului finit.

Te rugam sa ai in vedere ca aceste produse sunt facute dupa configuratiile specificate de tine, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

Livrarea produselor
Informatiile le gasiti pe pagina livrare.

Politica de retur
Informatiile le gasiti pe pagina returnarea produselor

Politica de preturi
Preturile sunt exprimate in lei (RON) si inclus TVA.
Preturile nu includ taxele de livrare, in caz ca acestea se aplica.
Preturile afisate pe site sunt preturile care se aplica la momentul cumpararii. Acestea pot fi schimbate fara o notificare prealabila, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate.

Reguli privind plata online
Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca echipa MedicalWear poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de MedicalWear, in urmatoarele cazuri:

 • In cazul platii cu card bancar:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MedicalWear;
 • Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client;
 • Validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. regulamentului, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc);
 • Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

MedicalWear poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune / interese, in urmatoarele cazuri:

 • In cazul platii cu card bancar:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MedicalWear;
 • datele furnizate de catre client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea MedicalWear si/sau partenerilor acestuia;
 • fara nicio justificare.

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform prevederilor prezentului regulament.

In cazul in care clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre MedicalWear in maxim 48 de ore de la data la care MedicalWear a luat la cunostinta acest fapt.

In cazul in care unele produse comandate de catre client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, MedicalWear va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul clientului, in maxim 48 de ore de la data la care MedicalWear a luat la cunostinta acest fapt.

In cazul in care clientul a ales metoda de placa prin card bancar, iar contravaloarea produselor/serviciilor comandate a fost blocata pe cardul sau, acesta are dreptul de a modifica continutul comenzii sale, in momentul in care este contactat de catre MedicalWear conform regulamentului, in limita valorii blocate pe cardul sau.

In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

Plata produselor
Pe site-ul www.medicalwear.ro iti poti alege urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata ramburs: Livrarea produselor se va face prin curier rapid si veti plati contravaloarea comenzii in momentul primirii coletului.
 • Plata prin card: prin intermediul companiei specializate in plati online STRIPE

Atentie! Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1500 RON va rugam sa ne contactati.

Confidentialitatea datelor personale
Serverele pe care site-ul este gazduit apartin de Shopify Inc. Ei va salveaza datele dumneavoastra pe un server securizat protejat de un firewall.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea lor, documentele fiscale aferente comenzilor, diverse oferte speciale si promotii , realizare de rapoarte statistice, etc.

Utilizatorul poate solicita stergerea datelor din baza printr-un email la info@medicalwear.ro

MedicalWear se angajeaza sa nu furnizeze datele personale ale clientilor unor terti, in afara de autoritatile in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul MedicalWear este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din footer-ul fiecarui email.

Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Dispozitii finale
MedicalWear isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului, deci te sfatuim sa verifici periodic aceasta pagina si sa iei la cunostinta toate aceste modificari.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a site-ului www.medicalwear.ro, clientul isi asuma în totalitate elementele enuntate mai sus pentru folosirea site-ului.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari in legatura cu termenii si conditiile site-ului puteti sa ne contactati la adresa de email info@medicalwear.ro sau prin intermediul formularului de contact.